vrijdag 17 juli 2009

Jura Ena 3


Eind vorige week zat een lunch buiten de deur er niet in. Donderdag kwamen collega's R. en M. dochter J. bewonderen. Vrijdag en zaterdag kwamen de schoonouders langs zodat ik kon helpen bij het leggen van nieuw gras in de tuin. Tijd voor een test van de thuiscappuccino en een hertest van La Cantina.


Voor de cappuccino zijn we aangewezen op de Jura Ena 3, uitgerust met een Easy Auto Cappuccinatore. Dat valt alleszins mee. Het melkschuimlaagje kan zich net niet meten met subtoppers zoals 't Achterommetje en Leuk, maar hij wordt wel wat sterker gezet en is daarom minstens zo lekker.



La Cantina doet het ook in de tweede en derde ronde goed. Minpuntje: nogal wat broodjes worden standaard met gewone mozarella, i.p.v. buffelmozarella, geleverd. En afwijken van de standaard blijkt lastig. Het vervangen van de buffelmozarella op het broodje capresse -met pesto i.p.v. basilicum- doet de prijs stijgen van 3,5 naar 8 euro. Dat is een wel heel fors prijsverschil, waar op zijn hollands voor wordt gepast. Terwijl de broodjes worden gemaakt blijkt er ook een broodje buffelmozarella met pesto voor 4,5 euro op de kaart te staan; volgende keer maar eens kijken of met tomaat daarbij 3,5 euro extra kost, of dat die constructie voor wat minder kan. Thuisgekomen deert het allemaal nietmeer: gegrilde aubergine met mozarella, vitello tonnato, de caprese en de wildzijnsalami met schapenkaas. Het is allemaal lekker.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten