vrijdag 10 juli 2009

Hamburger deel 2


Vandaag met dochter J. en ega K. naar de stad. Het Plein links laten liggen want de stroomstoring rekte van Den Haag centraal tot aan het centrum van de democratie. Een andere keer terug naar het Plein voor een lunch op die locatie die wel lekker is. K. stelde Lapsang voor. Maar met Lapsang wil het niet lukken: deze keer zat het vol. Dat is jammer want uit een pre-bloggend leven weet ik dat ze lekkere cappuccino en appeltaart hebben. Ten einde raad bij Het wapen van Den Haag neergestreken. Voor de Oosterlingen die eens willen mijmeren over vroeger een aanrader: je waant je zo in Emmen, Zwolle of Groningen.
In de herkansing hier de hamburger geprobeerd. Vergeleken met gisteren twee euro goedkoper, lekkerder en -zoals het een 'wapen van' betaamt- meer. Op een Italiaanse bol, het hoort niet maar smaakt wel beter dan zo'n muffe 'sesame bun'. Mijn disgenoot had tomatensoep en een kroket op brood. Allemaal niet spectaculair, maar wel prima. Het prijsniveau is net iets prettiger dan normaal in centrum Den Haag.
De cappuccino zag er heel echt uit met een figuurtje in het schuim, maar bleek te weinig schuim te hebben en verdacht veel te smaken naar de lunch van dochter J: melk. Geen schijn van kans dat ik terugkom voor de cappuccino met Zebedeüs en Lapsang op loopafstand. Neem voor de lunch e (schoon)ouders mee naar het Wapen, maar loop met je eerste date even door naar Zebedeüs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten