dinsdag 28 juli 2009

Deluca

Zondag met het gezin bij Deluca wezen lunchen. Deluca is net als hun website waar deze foto te vinden is groots opgezet. Het is hip en trendy met een grootstedelijke uitstraling: Je waant je in Milaan. Je kunt binnen zitten, buiten overdekt in de passage, of buiten in de zon. Het gezin koos voor het laatste.

Al eerder blogde ik over de tegenvallende cappuccino. De beste cappuccino van Den Haag verwacht je toch bij de Italiaan, maar deze ontstijgt het niveau van subtopper niet. Vriendin K. was overigens wel tevreden.
De bediening is goed. Ook hier heeft de bureaucratie toegeslagen met een onderscheid tussen obers waarbij je wel en obers waarbij je niet kunt bestellen. Dat is vervelend, maar wordt hier goed opgelost. Toen wij de verkeerde ober aanschoten kregen we niet het vermanende zinnetje "je kunt alleen bij mijn collega bestellen", zoals bij andere Haagse establissementen, maar werd ons toegezegd dat de ober die wel bevoegd was bestellingen op te nemen zou worden ingelicht. En bij woord werd daad gevoegd.
De lunch is goed. De geitenkaas met honing en pijnboompitten is mooi zacht gesmolten en de panini is ook lekker. De omringende lunchers grossierden in de tosti's en dat is logisch. Bijna evenveel als een panini voor de helft van de prijs.

Conclusie. De bediening is goed en de locatie en sfeer zijn top. De cappuccino is behoorlijk en de lunch is goed. Wie een broodje wil laten grillen kan dat beter onder de noemer tosti doen, dat is een stuk goedkoper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten